Kars'ta Üst Minikler Boks Şampiyonasına Büyük Ilgi

Kars'ta düzenlenen "Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası" eleme müsabakalarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.Türkiye Boks...

Kars'ta düzenlenen "Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası" eleme müsabakalarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Türkiye Boks Federasyonu'nca, Kars Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda 60 ilden, 590 sporcu finale çıkmak için mücadele ediyor.

Türkiye Boks Federasyonu Sakarya bölgesi hakemlerinden Naci Kurtoğlu, "Yaklaşık 3 gündür buradayız. Ayın 17'sine kadar da burada olacağız şu ana kadar ciddi bir sağlık sorunu yaşamadık inşallah müsabakalar sonuna kadar da yaşamayız." diyerek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Türkiye’mizin en batısından en doğusuna kadar onlarca ilden 600’e yakın sporcu burada ter döküyor. Bugün çeyrek final, cuma günü yarı final ve cumartesi günü de final müsabakaları yapılacaktır. Kars’lı hemşerilerimizin maçlara ilgi göstermesi bizleri mutlu etmiştir. Tabi burada spor kardeşliği de ön plana çıkıyor ve bu bizleri yaşanan diyaloglarla çok mutlu ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: