Kars'ta "Yılın Doktoru" Alpay Medet Alibeyoğlu

Kars İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan Dr. Alpay Medet Alibeyoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kars'ta

Kars İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan Dr. Alpay Medet Alibeyoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kars'ta "Yılın Doktoru" seçildi.

Alibeyoğlu, diğer illerden seçilen yılın doktorlarıyla CumhurBaşkanlığı Köşkü'ne kabul edildi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'ndan başarı belgesi ve altın stetoskop ödülünü alan Alibeyoğlu, Kars Sağlık Müdürü Hasan Tuncer'i makamında ziyaret etti.

Tuncer, "İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir" dedi.

Reklam
Reklam

Ülkemizin sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir topladığını ve birçok ülkeye örnek gösterildiğini ifade eden Tuncer, "Sağlıkta Dönüşüm Programı"nın doktor ve sağlık çalışanlarının emekleriyle başarıldığını söyledi.

Alibeyoğlu da aldığı ödülü Kars'ta uzun yıllardır hizmet eden, ciddi sağlık sorunlarına rağmen büyük özveri ve gayret ile insanlığa şifa dağıtan Dr. Yavuz Daşdemir'e ithaf ettiğini söyledi.

Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: