Kars'ta Yol Yapım Çalışmaları

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kentte devam eden yol yapım çalışmalarını çalışmalarını inceledi.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kentte devam eden yol yapım çalışmalarını çalışmalarını inceledi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa caddesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bozkuş, asfaltlanan yollar ile birlikte kaldırımların da yapıldığını söyledi.

Bozkuş, öncelikli olarak Telekom, Tedaş ve Doğalgaz firmalarının yer altındaki çalışmalarını tamamladığı, önem arz eden ve en çok kullanılan yollarda asfalt çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Kars halkının kendilerine olan güveninin ve inancının her geçen gün katlanarak arttığını ifade eden Bozkuş, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Göreve geldiğimiz günden bu yana verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Normal işlerin yanı sıra 21 projemiz aralıksız devam ediyor. İl merkezinde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eski belediye hizmet binamız önümüzde ki yılın temmuz veya ağustos aylarında tamamlanmış olacak. Kanalizasyon çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Bizler günlük olarak her alanda yapılan çalışmaları takip ediyoruz."

Muhabir: Ercüment Daşdelen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: