Kars'taki "Şafak" Operasyonu

 Kars'ta sabah erken saatlerde bazı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 11'e yükseldi.

Kars'ta sabah erken saatlerde bazı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 11'e yükseldi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, operasyona yönelik çalışmalarına davam eden Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte 3 hafta önce Yüksekova'daki olayları protesto etmek için izinsiz gösteri yaptığı tespit edilen üniversite öğrencisi A.G'yi Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın para çekme makinesi önünde yakaladı. A.G, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kentte sabah erken saatlerde bazı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerin ikametinde yapılan aramada da çok sayıda dijital materyal ile haklarında toplatma kararı bulunan yayınlara da el konulmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: