Kars'taki Sel

Kars Valisi Günay Özdemir, sel baskının yaşandığını ve bir kişin hayatını kaybettiği Alçılı köyünde incelemelerde bulundu.

Kars Valisi Günay Özdemir, sel baskının yaşandığını ve bir kişin hayatını kaybettiği Alçılı köyünde incelemelerde bulundu. Alçılı köyünde sel baskının meydana geldiği alanda inceleme yapan Özdemir, yetkililerden bilgi adı. Dere yatağı ıslahının bir an evvel yapılması için ilgili kurum amirlerine talimat veren Özdemir, yapılacak incelemelerin ardından selden zarar gören köylülerin zararlarının karşılanmaya çalışılacağını söyledi. Vali Özdemir daha sonra sel baskınında hayatını kaybeden Seyfettin Bututaki'nin ailesine ve köylülere taziyede bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: