Kart 54 Yaygınlaşıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve paralı binişleri sona erdirmeyi hedefleyen Kart 54...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve paralı binişleri sona erdirmeyi hedefleyen Kart 54 sistemi hızla yaygınlaşıyor. Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Kart 54’ün birçok hatta başlatıldığını ve şehiriçi raylı sistemde de Kart 54’ün uygulanacağını söyledi. Kart 54’ü şu anda 65 bin Sakaryalı kullanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ulaşım alanında yaptığı çalışmaların ardından Akıllı Kart Uygulaması Sistemi kullanan sayısında da ciddi bir artış yaşandı. Ulaşım filosuna 6’sı körüklü toplam 60 adet yeni otobüs alınmıştı. Ayrıca Sakarya’da ilk kez akıllı kart uygulamasına geçildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fatih Turan, Kart 54 uygulamasının birçok hatta başlatıldığını ve şehir içi raylı sistemde de Kart 54’ün uygulanacağını söyledi. Turan, “Hemşerilerimize ulaşım alanında da en iyi ve en kaliteli hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Kamuoyumuzun yakından bildiği gibi belediye ve özel halk otobüslerinde Kart 54 sistemi uygulanıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Kart 54’ün şehir içi raylı sistemde de geçerli olacağını belirten Fatih Turan, “Paralı binişleri sona erdiren Kart 54 sistemimiz her geçen gün yaygınlaşıyor. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla toplu taşıma araçlarımızı kullanabilirler. Klimalı, engellilere uygun, modern ve son derece konforlu araçlar olacak tren setlerimizde Büyükşehir Belediyesi Akıllı Kart Uygulaması Sistemi (Kart54) geçerli olacak. Kart 54’ün yaygınlaştırma çalışmalarına yıl içinde de yoğun bir şekilde devam edeceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: