Kartal ağır yaralı!

Beşiktaş'ın yarın oynanacak Galatasaray derbisi öncesi en büyük sıkıntısı sakat futbolcuların çokluğu...
Siyah-beyazlılarda Fransız futbolcu Edouard Cisse, Brezilyalı Bobo, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef, derbi maçta forma giyemeyecek. Gordon Schildenfeld ve Serdar Özkan'ın durumları ise bu akşam yapılacak son antrenmanın ardından netlik kazanacak. Sakatlığı geçen Gökhan Zan ise derbi maçta oynayabilecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Cisse'nin yokluğunda ön liberoda İbrahim Toraman'ı görevlendirmesi, kırmızı kart cezası biten Ali Tandoğan'ın yine sağ kanatta forma giymesi bekleniyor. Bu arada Sağlam'ın kaledeki tercihini tecrübeli Rüştü'den yana kullanacağı, Çaykur Rizespor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında ilk 11'de sahaya çıkan Hakan'ın ise yedek soyunacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın, Galatasaray derbisine şu 11 ile çıkması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Rüştü, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Schildenfeld (Baki), İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Delgado, Tello, Holosko ve Nobre.

NOBRE VE SERDAR ÖZKAN, CEZA SINIRINDA Beşiktaş'ta, derbi maç öncesi 2 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre ve Serdar Özkan, Galatasaray derbisinde kart görmeleri halinde, Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyecek.