Kartal Belediyesi satranç akademisi yeni üyelerini bekliyor

Kartal Belediyesi’nin hayata geçirdiği önemli projelerden biri olan ve geçen yıl Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Kartal Belediyesi Satranç Akademisi için kayıtlar 31 Ağustos’ta başlıyor.Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde 5-14 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren Satranç Akademisi, satranç sporuna gönül vermiş genç yetenekleri bekliyor.

Kartal Belediyesi’nin hayata geçirdiği önemli projelerden biri olan ve geçen yıl Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Kartal Belediyesi Satranç Akademisi için kayıtlar 31 Ağustos’ta başlıyor.
Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde 5-14 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren Satranç Akademisi, satranç sporuna gönül vermiş genç yetenekleri bekliyor. Kovid-19 tedbirleri kapsamında online gerçekleştirilecek olan kayıtlar, 31 Ağustos 2020 (09.00 itibari ile)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz