Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri Halk Sağlığı İçin Denetimde

Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kartal’da bulunan fırın, pastane ve unlu mamuller adı altında faaliyet gösteren...

Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kartal’da bulunan fırın, pastane ve unlu mamuller adı altında faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

Yapılan denetimlerde iş yeri sahipleri ekipler tarafından uyarıldı.

Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri “insan sağlığı” odaklı olarak yaptıkları denetimlerini sürdürüyor. Ramazan ayı nedeniyle denetimleri artıran Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kartal’da bulunan fırın, pastane ve unlu mamuller adı altında faaliyet gösteren 40 iş yerini denetledi. Gerekli önlemlerin alınması için uyarıda bulunan ekipler, hijyenik şartlarda satış yapmayan esnafa, cezalandırıcı olmak yerine eğitici ve öğretici bir tutum sergiledi. Denetimlerde, hem hijyen, hem çalışma ruhsatı, hem de ekmek gramajına yönelik denetimler yapıldı. Zabıta ekipleri hassasiyet içinde geçen denetimler sonrasında vatandaşların kaliteli, hijyenik gıda tüketmesini hedeflediklerini ve bunun için denetimleri yoğunlaştırdıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz