Kartal Belediyesinin Ücretsiz Kursları Devam Ediyor

Kartal Belediyesi’nin ücretsiz yaz kursları devam ediyor. Tiyatrodan bağlamaya, gitardan masa tenisine kadar birçok branşda...

Kartal Belediyesi’nin ücretsiz yaz kursları devam ediyor. Tiyatrodan bağlamaya, gitardan masa tenisine kadar birçok branşda verilecek kurslarda gençler yaz tatillerini verimli geçirecek.

Kartal Belediyesi’nin çocuklar ve gençler için yaptığı ücretsiz yaz etkinliklerine her gün bir yenisi ekleniyor. Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ün desteklediği proje kapsamında, Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yapılacak ücretsiz kursların kayıtları başladı.

Tiyatro, drama, bağlama, gitar, satranç, masa tenisi, ingilizce ve halk oyunlarından oluşan ücretsiz kurslar ile çocuklar ve gençler yaz ayları boyunca sosyal aktiviteler ile hem yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmiş olacak hem de sosyalleşme imkanı yakalayacak.

Reklam
Reklam

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yapılan ücretsiz kurslarda 8 yaş üstü çocuklar ve gençlere yönelik tiyatro, drama, bağlama, gitar, satranç, masa tenisi kursları, 14 yaş üstü çocuklara ingilizce ve halk oyunları kursları verilecek. Uğur Mumcu YKYM, Yakacık YKYM ve Hürriyet YKYM’de açılacak ücretsiz kurslar için kayıt formu eksiksiz olarak doldurulacak. Doldurulan formlar açılacak kurs merkezlerine teslim edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: