Kartal, Süzen'i resmen istedi

Sezon başında 500 bin Euro+Emre Özkan karşılığında taraflar anlaşmış ama Emre, Belediye'ye gitmek istemeyince transfer suya düşmüştü. Şimdi İstanbul BŞ fiyatı ikiye katlamak istiyor..

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kadrosunda görmek istediği Gökhan Süzen için siyah-beyazlı kulüp, İstanbul BŞ'ye resmi teklifini sundu. Aybaba'nın, futbol şubesinden Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı ile yaptığı görüşmede Gökhan o kadar yönlü bir oyuncu ki; onu her yerde kullanabilirim. 3 yönlü bir futbolcu. Defansın solu, sol ön ve orta sahada randıman alabilirim dediği Süzen için Tamer Kıran devrede.

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

Siyah-Beyazlıların futbol komitesi başkanı Kıran, İstanbul BŞ Başkanı Çağatay Kalkancı'yı arayıp teklifini sundu. Bilindiği gibi Süzen sezon başında da Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. O dönemde Beşiktaş ile İstanbul BŞ, 500 bin Euro ve Emre Özkan karşılığında anlaşmıştı. Fakat Emre İstanbul BŞ'ye gitmek istemeyince transfer suya düşmüştü. Sezon başında 500 bin Euro'ya evet' diyen İstanbul BŞ bu fiyatı ikiye katlamak amacında. Taraflar arasında pazarlık sürüyor.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: