Kartal'da 8 eksik!

Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ile karşılaşan ve mücadeleden 3 puanla ayrılan Beşiktaş'ta dün yapılan iznin ardından 21 Aralık Pazar günü Galatasaray ile oynanacak derbi maçın hazırlıkları başladı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah saatlerinde basına kapalı yapılan çalışmada Siyah-Beyazlı takımın 8 oyuncusu sakatlıkları sebebiyle yer almadı. Bu futbolculardan ameliyat olan Aydın Karabulut ve sağ üst adalesinde ödem olan Serdar Kurtuluş'un Galatasaray maçında kesin olarak forma giyemeyecekleri açıklandı.

Reklam
Reklam

Antrenmana katılmayan diğer futbolculardan Uğur İnceman'ın sağ alt adalesinde, Tello'nun sağ arka adalesinde ödem olduğu öğrenilirken, sol ayak bileği burkulan Zapotocny, diş absesi rahatsızlığı yaşayan Serdar Özkan, belinde ağrısı bulunan Rüştü ve sol topuğunda ağrıları olan İbrahim Toraman'ın durumlarının önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Kulüp dokturu Ayhan Optur, bu oyuncuların tedavilerine devam edildiğini açıklarken, Tello ve Uğur İnceman dışında sakatlığı bulunan 4 oyuncunun durumlarının çok ciddi olmadığını ifade etti.

8 oyuncunun katılmadığı antrenmanda Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolcularına kondisyon ve pas çalışmasının ardından yaptırdığı çift kale maçla antrenmanı sona erdirdi.

Beşiktaş yarın saat 11.00'de basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.