Kartal'da Asfaltlama Çalışmaları

 Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde kullanılması güç ve ulaşımı tehdit eden yollarda yenileme ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde kullanılması güç ve ulaşımı tehdit eden yollarda yenileme ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğünce, Bahtiyar, İmar, Gevrek Sokağı ve Gevrek Çıkmazı, Kuyu Sokağı, Şehit Aşkın Bora Caddesi, Kavisli, Soğanlık Yeni Mahalle, Soğanlık Orta Mahalle Çamağacı ve Yusuf Efendi, Gümüşpınar Mahallesi Toygar, Topselvi Gülin Sokağı'nda asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: