Kartal'da Biri Rus 2 Gemi Karaya Oturdu (3)

- GEMİDEKİ 1'i kadın 11 mürettebatı kurtarmak için çalışmalar sürüyor. Kartal sahilde lodosun etkisiyle bir Rus kuruyük gemisi "Volgo-Donn 203 Tagarog"

- GEMİDEKİ 1'i kadın 11 mürettebatı kurtarmak için çalışmalar sürüyor.

Kartal sahilde lodosun etkisiyle bir Rus kuruyük gemisi "Volgo-Donn 203 Tagarog" 21.00 sıralarında karaya oturdu. Bölgeye sahil güvenlik, deniz polisi, sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Geminin içindeki 1'i kadın 11 mürettebat kurtarılmayı bekliyor. İtfaiye merdiven uzattı, aşırı rüzgardan mürettebatı alamadı. Kıyı emniyeti kara ekibi iskele kurarak mürettebatı kurtarmak için çalışmalar yapıyor.

Öte yandan Rus gemisine yakın bir bölgede de bir başka kuruyük gemisi de lodosun etkisiyle karaya oturdu. Bu geminin mürettebatının kurtarıldığı, gemide kimse kalmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz