Kartal'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

 Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, 18 daire ve 2 dükkandan oluşan bir apartmanın yıkımına başladı. 

Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, 18 daire ve 2 dükkandan oluşan bir apartmanın yıkımına başladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Petrol-İş Mahallesi'ndeki Kurtuluş Apartmanı'nın yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümünün sağlıklı olması için site ve mülk sahipleriyle toplantılar yaptıklarını belirtti. Depremin şakaya gelmeyeceğini vurgulayan Öz, şunları kaydetti: "Derhal dönüşmemiz gerekir. Depremin saati yoktur. 1992 Erzincan depremi, teravih namazında geldi, insanları o teravih namazında yakaladı. Onun için elimizi çabuk tutmamız lazım. Kartal'ın dönüşümünü bir an önce yapmamız lazım." Konuşmanın ardından, iş makineleriyle Kurtuluş Aparmanı'nın yıkımına başlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: