Kartal’da ‘yaşlılar Haftası’ Kutlandı

Kartal Belediyesi ve Türk Anneler Derneği işbirliği ile 18-24 Mart ‘Yaşlılar Haftası’, Kartal’da düzenlenen yemekle...

Kartal Belediyesi ve Türk Anneler Derneği işbirliği ile 18-24 Mart ‘Yaşlılar Haftası’, Kartal’da düzenlenen yemekle kutlandı.

Kutlamaya, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, CHP Kadın Kolları, Türk Anneler Derneği Başkanı Kadriye Mucur ve Kartal’da faaliyet gösteren Huzurevi sakinleri katıldı. Yemek öncesinde konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün iyi dileklerini iletti ve Kartal Belediyesi’nin çalışmalarını davetlilere anlattı.

Reklam
Reklam

İkisivri, “ Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sizlere selam ve sevgilerini iletti. Sayın Başkan Op. Dr. Altınok Öz, Türkiye’nin örnek alabileceği çalışmalara imza attı. Kartal Belediyesi özellikle gençlere, yaşlılara, engellilere ve ihtiyaç sahibi olan insanlara yönelik projeleri hep hayata geçirmiştir. Kartal Belediyesi, insan odaklı çalışmalarına devam edecektir. Sayın Başkanımız, yaşlılara hizmet vermesi için huzurevini Kartal’a kazandırmıştır. Başkan Öz, sosyal belediyeciliğin temelini oluşturan, kadınlara yönelik çalışmaları da hayata geçirmiştir. Kadın Danışma Merkezleri kurarak kadınların sosyal yaşamda var olmalarını sağlamıştır. Sayın başkanımız, çocuklar için kreşler hizmete soktu. Kartal Belediyesi, sanat ve kültürel faaliyetlerde de ileri bir noktadadır” dedi.

Söz alarak konuşan Türkiye Anneler Derneği Kartal Şubesi Başkanı Kadriye Mucur ise desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerini sundu.

Konuşmanın ardından salonu dolduran huzurevi sakinleri, müzik eşliğinde gönüllerince oynayıp eğlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: