Kartal'ı 2 - 0 Yenen TKİ Tavşanlı Linyit, Umudunu Son Haftaya Taşıdı

Stat: Kütahya Dumlupınar Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Muhammet Yumak TKİ Tavşanlı Linyitspor: Metin 6,...

Stat: Kütahya Dumlupınar
Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Muhammet Yumak
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Metin 6, Hasan 6, Bilal 5, Mesut 6, Abdi 5 (Dk. 75 Deniz 3), Mehmet Besler 6, Ahmet Topal 4 (Dk. 61 Emrah 3), Emre 8, Sakıp 6 (Dk. 88 Shala ?), Agbetu 6, Hakan 6
Kartal: Haydar 3, Sabutay Alper 4, Ahmet Gökhan 3, Efecan 3 (Dk. 59 Fahri 3), Yaser 3 (Dk. 59 Ferdi 3), Timuçin 4, Zitouni 4, İlhan 4, Mehmet 4, Ethem Ercan 3, Uğur 3 (Dk. 69 Okan 3)
Goller: Dk. 36 ve Dk. 54 Emre (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Sarı kartlar: Hasan, Ahmet Topal, Bilal, Sakıp (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Sabutay Alper, Uğur, Timuçin, Ahmet Gökhan (Kartalspor)

Reklam
Reklam

PTT 1. Lig'in 33. hafta maçında ligde kalma mücadelesi veren TKİ Tavşanlı Linyitspor sahasında Kartalspor'u Emre'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor, bu galibiyetle umudunu son haftaya taşıdı. Ankaragücü ile Kartalspor’un PTT 1. Lig'e veda ettiği ve düşme hattına yakın ekiplerden Samsunspor ile Denizlispor’un maçlarını kazanıp lige tutunduğu 33. hafta karşılaşmalarının ardından Adana Demirspor’a mağlup olan Göztepe ile TKİ Tavşanlı Linyitspor son maçta İzmir’de final maçı oynayacak.

Kartalspor ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, her türlü zorluklara rağmen hiçbir şeyi problem etmeden buraya kadar gelen takımının son maçta Göztepe’yi yeneceğini ve ligde kalacağına inandığını belirtti.

Daha önce söylediği Göztepe ile İzmir’de final maçı oynayacakları tahmininin tuttuğunu belirten Tok, son haftada Göztepe'nin direncini kısa sürede kırıp galip gelmek istediklerini söyledi. Son haftaya 37 puanla 15. sırada giren Göztepe ile 35 puanlı TKİ Tavşanlı Linyitspor arasındaki karşılaşmanın berabere bitmesi veya Göztepe'nin kazanması halinde İzmir temsilcisi ligde kalacak.

Reklam
Reklam

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un rakibini mağlup etmesi durumunda ise gülen taraf TKİ Tavşanlı Linyitspor olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: