Kartallardan Başkan’a Feda

Beşiktaş Spor Kulübünün fanatik taraftar grubu Nazilli Kartalları, Beşiktaşlı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında...

Beşiktaş Spor Kulübünün fanatik taraftar grubu Nazilli Kartalları, Beşiktaşlı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek, ‘FEDA’ tişörtü hediye etti.

Nazilli Kartalları grup başkanlarından Ahmet Atay ve 8 kişilik Beşiktaşlı taraftar gurubu, FEDA tişörtlerini giyerek Başkanlık makamında Başkan Alıcık’a tişört hediye ederek Nazilli’de Beşiktaşlılar Derneği kurmak için destek istediler.

Nazilli Kartalları Grubu başkanlarından Ahmet Atay, FEDA Kampanyasının tüm Türkiye’de olduğu gibi Nazilli’de de başlattıklarını belirterek bu güne kadar Nazilli’de 115 adet FEDA tişörtünü sahibine teslim ettiklerini söyledi. Beşiktaş taraftarı olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da 20 adet FEDA tişörtü alarak kampanyaya destek verdiğini bu desteğinden dolayı kendine teşekkür etmek ve sipariş ettikleri FEDA tişörtünü makamında ziyaret ederek teslim ettiklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında Nazilli’de Beşiktaşlılar Derneğinin kurulması için Alıcık’tan destek isteyen Nazilli Kartalları Gurubu Başkanlarından Ahmet Atay “İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz düşüncesi ile yola çıkan grup arkadaşlarımla bu güne dek sadece deplasman maçlarını birlikte izlemenin dışında toplumsal olaylar karşısında da tek yürek olduk. Bunlar arasında Kızılay için kan bağışı ve engelli vatandaşlarımız için mavi kapak toplama kampanyalar dahildir. Başkanımıza yaptığımız bu ziyaret vesilesi ile Nazillili Beşiktaşlıların bir araya toplanması için gerekli olan dernek çalışmaları konusunda da destek ve yardımlarını istiyoruz. Kampanya kapsamında Başkanımız 20 adet FEDA diyerek destek olmuşlardır” dedi. Atay, aynı yaklaşımı ve desteği Nazilli'nin hatırı sayılır bürokrat, iş adamı ve esnaflardan da beklediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tişört için gruba teşekkür ederek Nazilli Kartallarının yaptıkları her çalışmada destek vereceğini, dernek için uygun yer bulunduktan sonra Derneği kurma çalışmalarının başlatılmasını istedi. Alıcık, “Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır. Nazilli’de Nazillili Beşiktaş taraftarlarının biraya gelebileceği maçlarını birlikte omuz omuza izleyebileceği nezih bir dernek binasına ihtiyacı vardır. Yapacağınız çalışmalarınızda taraftar olarak destekçiniz olmaya devam edeceğim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz