Kartaloğlu Köprüsündeki Onarım Çalışmaları

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Saltukova'da Filyos yolu üzerinde bulunan Kartaloğlu köprüsünde genişletme ve onarım çalışmalarının başlatıldığını bildirdi.

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Saltukova'da Filyos yolu üzerinde bulunan Kartaloğlu köprüsünde genişletme ve onarım çalışmalarının başlatıldığını bildirdi. Düzlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak İl Özel İdaresi'nin dar olması nedeniyle Kartaloğlu köprüsünde genişletme ve onarım çalışması başlattığını belirterek, bu çalışmanın ilçenin büyük bir ulaşım sorununu ortadan kaldıracağını söyledi. Çalışmaların ardından, köprü üzerinden iki aracın rahatlıkla yan yana geçebileceğini aktaran Düzlü, çalışmaların bir an önce bitirilmesini beklediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: