Kartalspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 27. haftasında Kartalspor evinde konuk ettiği 1461 Trabzon’a 2-1 mağlup oldu.Maç sonu...

PTT 1. Lig’in 27. haftasında Kartalspor evinde konuk ettiği 1461 Trabzon’a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartalspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, 1461 Trabzon’un istikrarlı bir takım olduğunu vurgulayarak, “Ligin iddialı takımlarından biriyle mücadele ettik. Zor bir maç olacağı belliydi. Hafta içi yaptığımız çalışmalarla Kartalspor olarak bu maçta konsantrasyonumuzun çok iyi olduğunu gördük. İyi de oynadık. Kaçan birçok gol pozisyonumuz var. Böylesine mücadeleci bir maçta mağlup olmamız bizi üzdü” dedi.

Reklam
Reklam

Kartalspor’un kalecisi Erşen Çilingir ise, maça 3 puan parolası ile çıktıklarını belirterek, “Bugün takım arkadaşlarım elinden gelenin en iyisini yaptı. Beraberliği bile düşünmediğimiz maçtı. Puanlar almak istiyorduk. Maalesef mağlup olduk. Önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

Kartalspor’un orta saha oyuncusu Ferdi Başoda’da mağlubiyeti hak etmediklerini ve iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise, müsabaka öncesi Kartalspor’un evinde nasıl bir oyun oynayacağını bildiklerini vurgulayarak, “Bu maç bizim için rövanş mücadelesiydi. Kartalspor hücum hattı karambol futbolu oynayan bir yapıya sahip. Bunu biliyorduk. Kora kor bir mücadele oldu. Sonuna kadar ligi en iyi yerde tamamlayacağız. Yasalar, talimatları çok fazla ciddiye almadan yolumuza devam edeceğiz. Şuana kadar federasyonun bize yazdığı yazılara bakarak biz hem Play-off oynayabiliyoruz hem de ligi 1. sırada bitirebiliyoruz. Ligler tescil edilmeden biz bir üst lige çıkabiliriz. Bütün karar Türkiye Futbol Federasyonu’nun” dedi.

Reklam
Reklam

1461 Trabzon’un oyuncuları Gökhan Alsan ve Göksu Alhas ise Kartalspor’dan rövanşı almak için sahaya çıktıklarını ve ligde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: