Kartalspor'dan Patnos Gençlikspor'a Forma Yardımı Yapıldı.

PTT 1.Lig ekiplerinden Kartalspor'dan Patnos Gençlikspor'a 150 takım forma yardımı yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 2....

PTT 1.Lig ekiplerinden Kartalspor'dan Patnos Gençlikspor'a 150 takım forma yardımı yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçı için Patnos'a gelen Kartalspor, Patnos Gençlikspor'u da unutmadı. Kartalspor As başkanı Hakkı Parlak,''Kura çekiminden sonra bize Patnos Gençlikspor çıkınca Patnos'u merak ettik ama gelip gezdikten sonra gerçektende gezilip görülmesi gereken bir ilçe biz bundan sonra Patnos Gençlikspor'u kardeş kulup ilan ettik ve bu kardeşliğimizi pekiştirmek için de Alt yapı takımı için 150 takım forma ve tozluk hediye ettik.''diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kartalspor İdari Menajeri Osman Önder ise Patnos Gençliksporlu yöneticilere burdaki sıcak karşılamalarından dolay teşekür ettiğini bundan sonra sık sık bu tür yardımlarının devam edeceğini kaydetti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Patnos Gençlikspor Kulüp Başkanı Erdinç Özdemir, "Kartalspor Yönetimi bizleri unutmayarak kulübümüze 150 takım forma verdi. Maddi imkansızlıklar yaşayan bizim gibi amatör kulüplerde bu tür yardımların maddiyatının yanında maneviyatı da büyük önem taşımakta. Çünkü spora verilen destek sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak durmakta ve sosyal yönlerini geliştirmekteler. Bu nedenle Kartalspor Yönetimine teşekkür ediyor, bu duyarlılığın diğer takımlara ve iş adamlarımıza da örnek olmasını diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: