Kartepe Belediye Başkanı Karabalık: "İnşaatı devam eden Bilgi Evi, bölgedeki sosyalve kültürel değerleri gelecek nesillere aktaracak"

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "İnşaatı devam eden Bilgi Evi, bölgedeki sosyal ve kültürel değerleri gelecek nesillere aktaracak" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "İnşaatı devam eden Bilgi Evi, bölgedeki sosyal ve kültürel değerleri gelecek nesillere aktaracak" dedi.

Yeşiltepe Mahallesi'nde yapımı devam Bilgi Evi inşaatında inceleme yapan Karabalık, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnceleme sırasında açıklama yapan Karabalık, Bilgi Evi inşaatının yanında muhtarlık binası da yapılacağını belirterek, söz konusu inşaatın bitmesi ile hem muhtarların ve hem de çocukların gelişimine katkı sağlanacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Karabalık, "İnşaat projesinde yer alan iş yerlerinin de açılması ile vatandaşların öncelikli ihtiyaçları karşılanmış olacak. İnşaatı devam eden Bilgi Evi, bölgedeki sosyal ve kültürel değerleri gelecek nesillere aktaracak" diye konuştu.

Yeşiltepe Mahallesi'nde 109 metrekarelik alanda inşa edilen Bilgi Evi ve muhtarlık binası inşaatında toplam 3 ofis, 3 iş yeri ve 2 sınıf yer alacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: