Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'tan Mahalle Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlara hitap eden Karabalık, yeni ilçe olan Kartepe'de göreve geldikleri ilk günden itibaren planlama konusunda yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek, bu konuda daha iyi çalışma yapmak için 37 teknik personelle çalıştıklarını söyledi.

Şehir plancıları, mimar ve mühendislerden oluşan kadro ile plan çalışmaları için gereken her şeyi yaptıklarını vurgulayan Karabalık, göreve geldiklerinde Yeşilkent bölgesinde alt yapı çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Karabalık, yolları asfalt ve parke ile döşediklerini anlatarak, "Vaadimizin yüzde 80'ini gerçekleştirdik. Kalan kısımın nedeni de alt yapı eksikliği olan bölgelerde üst yapı çalışmasının başlatılamamasıdır. Her şey bir anda olmuyor, yavaş yavaş oluyor" dedi.

Kartepe'nin yoluna hızla devam ettiğini dile getiren Karabalık, ilçeye bolluk bereket getirecek işler yapıldığını ve bölgenin sıkıntısı olan ulaşım konusundaki yatırımların gelecek süreçte tamamlanacağını ifade etti.

Akla gelecek ne kadar hizmet varsa takip ettiklerini ve el birliği ile yaptıklarını vurgulayan Karabalık, "Hizmetler yapıldıkça sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu oldu. Bizler sizlerden memnunuz. Biz sevgimizi sizlere vermekteyiz. Biz halkımızı seviyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaktayız. Sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımız sürecektir" diye konuştu.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: