Kartepe Belediyesi Telaltı Parkı'nda Çevre Düzenlemesi Yapıyor

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parkları mercek altına aldı. Ekipler...

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parkları mercek altına aldı. Ekipler parklara yönelik bakım çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi'nde bulunan Telaltı Parkında çevre düzenlemesi yaptı.

Fatih Mahallesi Telaltı Park Alanı'nda Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında 2 kişilik ekip görev yaptı. Ekipler yaklaşan aşırı sıcaklar öncesi park alanında serinlemek ve güzel bir ortamda halkın dinlenmesine imkan sağlayacak düzenlemeler kapsamında ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çevre düzenlemeleri çalışmaları kapsamında park alanına 10 adet hatmi ağacı ve 60 adet oya ağacı dikti. Çevre düzenlemeleri kapsamında ağaç takviyesi yapılan park alanı ile bölge şık bir dinlence alanına kavuşturulmuş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: