Kartepe Belediyesi’nden Erzak Yardımı

Ramazan ayının paylaşım, yardımlaşma ve dayanışma ayı olması nedeniyle, Kartepe Belediyesi de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak...

Ramazan ayının paylaşım, yardımlaşma ve dayanışma ayı olması nedeniyle, Kartepe Belediyesi de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırladığı gıda yardım kolilerini muhtaç kişilerin evlerine kadar teslim etmeye devam ediyor.

İftar sonrası teslim edilen ramazan yardımlarından, durumları daha önce tespit edilmiş kişilerin adreslerine temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 4 bin erzak kolisi ulaştırılıyor.

Kartepe Belediyesi, 52 mahalle ve 10 köy muhtarı ile birlikte ramazan öncesinde belirledikleri ihtiyaç sahibi kişi veya ailelere yapacağı kuru gıda yardımının dağıtımını ilçe genelinde devam ettiriyor. Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Ekibi tarafından, Suadiye Kültür Merkezi’nde muhafaza edilen gıda malzemeleri kolilenerek muhtaç kişilerin adreslerine iftar sonrası teslim ediliyor. Ramazan ayı boyunca dağıtımı yapılacak 4 bin erzak kolisinde 13 temel ihtiyaç maddesi bulunmakta.

Reklam
Reklam

Kartepe Belediyesi’nin yardımlarından alan vatandaşlar, Başkan Karabalık’a uygulaması için şükranlarını iletirken, kendilerini mağdur etmeden yardımları ulaştırdığı içinde ayrıca teşekkür ettiler. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda yardım kolileri için ayni ve nakdi yardımda bulunan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: