Kartepe Belediyesi'nden Fırın Denetimi

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 33 fırında gramaj ve hijyen denetimi yaptı.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 33 fırında gramaj ve hijyen denetimi yaptı.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, sıkı bir denetimden geçirdikleri fırınlarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını belirterek, Ramazan ayı nedeniyle fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını kaydetti.

Çelik, denetimlerde, gramaj ve hijyen konularına uyulup uyulmadığını gözden geçirdiklerini ifade ederek, "İşletmelerde ekiplerimizle genel temizlik, portör muayeneleri, gramaj kontrolleri, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını kontrol etmekteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Çelik, eksik evrak tespit ettikleri fırın sahiplerine eksikliklerini gidermeleri için süre verdiklerini kaydederek, denetimlerin bundan sonra daha sık yapılacağını bildirdi.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz