Kartepe Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları Başladı

Kartepe Belediyesi'nce gerçekleştirilen yaz spor okulları başladı.

Kartepe Belediyesi'nce gerçekleştirilen yaz spor okulları başladı.

Kartepe Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen yaz spor okullarıyla çocukların bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı yetişmesine katkıda bulunulması ve çocuklara spor yapma imkanı sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının amaçlandığı bildirildi.

Yaz spor okullarının 9 branşta, 16 eğitmen nezaretinde 973 öğrencinin katılımıyla Derbent Stadı'nda başlatıldığı belirtilen açıklama, Kartepe Belediyesi'nin spor okullarından 19 Temmuz'a kadar yüzme, futbol, basketbol, voleybol, karate, tekvando, güreş, halk oyunları ve badminton branşlarında 973 öğrencinin faydalanacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Ücretsiz olarak verilecek kurslar için çocukların kurs merkezlerine ulaşımının da belediye otobüsleri ile sağlanacağı ifade edildi.

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz