Kartepe Eko Turizm Projesi İçin İmzalar Atıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) Doğrudan Faaliyet Desteği Mali Destek kapsamında hibe almaya hak kazanan...

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) Doğrudan Faaliyet Desteği Mali Destek kapsamında hibe almaya hak kazanan projeler arasında yer alan 'Kartepe Eko-Turizm Fizibilite Analizi Projesi'nde imzalar atıldı.

Kartepe Eko - Turizm Fizibilite Analizi projesi, MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan ve Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı tarafından imzaladı.

Kartepe Kaymakamlığı Gelişen ve değişen turizm anlayışı içerisinde TR42 Düzey 2 Doğu Marmara Bölgesinde bulunan Kocaeli İli Kartepe ilçesinin ve köylerinin mevcut potansiyelinin tespitini yapmak, sürdürülebilir ve ekolojik çerçevede sahip olduğu turizm potansiyelini en üst düzeyde faydaya çevirmek, Kartepe ilçesinin Orman Köyleri ile birlikte kalkınmasında rol oynamak için yapılması düşünülen eko turizm projelerin sürdürülebilirlik ve uygulanabilirlik tespitinin yapılması için Doğrudan Faaliyet kapsamında sunduğu projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından kabul edildi.

Reklam
Reklam

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Doğu Marmara Kalkınma Ajansı olarak Kartepe Kaymakamlığımızın ve ilgili tüm kurumlarının Kartepe turizmini geliştirmesi noktasında yaptıkları çalışmaları desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Çünkü kurumların yerelde sahip çıktıkları tüm projeler köyden kente, kentten ülkeye neler yapacağımızı planlı bir şekilde ortaya konması bakımından çok önemli. Kartepe Kaymakamımızı da özellikle köylerden başlayarak kendi görev ve sorumluluk sahasında bu turizm hareketini doğru planlayıp doğru işlere adım atmak adına böyle bir çalışmaya imza atıyor olmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Kartepe Eko - Turizm Fizibilite Analizi projesinin ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Herkesi gezmeye, dinlenmeye Kartepe'ye ve Doğu Marmara bölgesine davet ediyorum' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: