Kartepe Fatih Mahallesi İftarda Buluştu

Kartepe Fatih Cami ve Kur’an Kursu yöneticileri, yaz kuran kursu kapanış etkinliği ardından düzenledikleri iftar...

Kartepe Fatih Cami ve Kur’an Kursu yöneticileri, yaz kuran kursu kapanış etkinliği ardından düzenledikleri iftar programı ile miniklerin heyecanına büyükleri de ortak etti.

Kartepe ilçesi Fatih mahallesinde yapımı tamamlanan Fatih Cami Kur’an Kursu’nda bu yaz döneminde 120 çocuk kurslara devam etti. Kursun kapanışı iftar öncesinde gerçekleşen hatim programı ile yapıldı. Başarılı kursiyerlerin çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği program sonrası dernek yönetimi mahalle sakinleri ile birlikte iftar açtı.

Reklam
Reklam

Fatih Cami bahçesinde düzenlenen iftarın ev sahipliğini cami dernek başkanı İbrahim Adıgüzel ve dernek yöneticileri ile Cami İmam Hatibi Fazlı Karar yaptı. Yaz kuran kursu öğrencilerinin heyecanına Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe İmam Hatip Lisesi Müdürü Arif Sağlam, Kartepe Müftülüğü görevlileri, cami dernek yöneticileri ve din görevlileri ile mahalle sakinleri ortak oldu.

Yoğun katılımla gerçekleşen Fatih Camii Yaz Kur’an Kursu hatim programı ardından düzenlenen iftar duasını da Fazlı Karar yaptırdı. Karar, iftara katılan tüm konuklara teşekkür ederken başarılı kursiyerleri de tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: