Kartepe Sokaklarına Parke

Kocaeli büyükşehir Belediyesi, Kartepe bölgesinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Yollar bazen asfalt dökülerek bazen de parkeyle...

Kocaeli büyükşehir Belediyesi, Kartepe bölgesinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Yollar bazen asfalt dökülerek bazen de parkeyle döşenerek yenileniyor.

Kartepe Köseköy Hacıhalim Mahallesi'nde parke çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi sokakları prıl pırıl bir hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesi Hacıalim Mahallesi’nde bulunan Yelken, Atar, Busem, Helal, Narenciye, Taşova, Ecem, Kandil ve Köşk Sokaklarını parkeyle kapladı. Büyükşehir Belediyesi bu sokakların yanı sıra sokakları birbirine bağlayan Akdağ Caddesi’nde de parke ve kaldırım düzenlemeleri yaptı.

Reklam
Reklam

Parke çalışması kapsamında Hacıalim Mahallesi’nde bin 15 bin metrekare kullanıldı. Yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki sokaklarda yolun her iki tarafına yağmur olukları yapıldı. Sokaklar kırmızı parkelerle motiflenerek renkli bir görünüm kazandırılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz