Kartepe Su Park’ta Çocuklara Eğitim Veriliyor

Kartepe Belediyesi prestij projelerinden biri olan Kartepe Sukay Park’ta önceliği alt yapıya verdi. Bu kapsamda...

Kartepe Belediyesi prestij projelerinden biri olan Kartepe Sukay Park’ta önceliği alt yapıya verdi. Bu kapsamda her mahalleden profesyonel su kayağı sporcusu yetiştirmek hedefiyle çocukları bu spora teşvik etmekte.

Kartepe İlçesi’nin bölgesel tanıtımına katkı vermesi düşünülerek Belediye Başkanı Şükrü Karabalık öncülüğünde hayata geçirilen Kartepe Sukay Park sıcak havalarda su kayağı tutkunlarının vazgeçilmez adresi olma yolunda. Kartepe’nin eşsiz doğası eşliğinde adrenalin yüklü sporlar arasında yer alan su kayağını yaparak hem keyifli vakit geçirme hem de su kayağı yapma imkanı bulan vatandaşları ağırlayan Kartepe Sukay Park’ta geleceğin başarılı sporcularının da yetiştirilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

Reklam
Reklam

İstanbul ve Sakarya başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen sporcuları ağırlayan Kartepe Sukay Park’ta profesyonel eğitimciler de hizmet vermekte. Özellikle Kartepe Sukay Park’ın minik sporcularının alacakları eğitimler ardından kendilerini yetiştirmelerine imkan sağlanması hedeflenmekte. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi her mahalleden profesyonel su kayakçıları yetişmesi amacıyla bir çalışma başlattı.

Benzerlerine oranla daha kaliteli hizmetin sunulduğu Kartepe Sukay Park’ta su kayağını ilk defa yapacak olan 25 Kartepeli öğrenci eğitim almaya başladı. Uzman eğitimciler tarafından salı ve perşembe günleri verilen eğitimin sonunda minik sporcuların yarışmalara katılmaları hedeflenmekte. İlerleyen günlerde ise kulüp bazında çalışmaların yapılması düşünülen Kartepe Sukay Park’ta minikler, eğitmenler Şeref Akbalık ve Mustafa Kalyon nezaretinde başarılı bir dönem geçirmekte.

Çocukları spora teşvik etmek ve onlara sporu sevdirmek için Kartepe Belediyesi spor branşlarına şimdi de su kayağı eğitimini ekledi. Kartepe Belediyesi’nce karşılanan ulaşımlarla ücretsiz gerçekleştirilen eğitimlere katılan Kartepeli minikler sağladığı imkan için Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a da teşekkürlerini ilettiler. Yaz ve kış spor okulları ile miniklerin haklı sevgisini kazanan Başkan Karabalık, “İlçemize kazandırdığımız bu spor tesisi sayesinde her mahalleden profesyonel su kayağı sporcusu çıkmasını istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: