Kartepe Sukay Park Dış Mekancıların Adresi Oldu

Kartepe Sukay Park Tesisi, eşsiz doğa güzelliği ile dış mekan çekimi yapan fotoğrafçıların da vazgeçilmez...

Kartepe Sukay Park Tesisi, eşsiz doğa güzelliği ile dış mekan çekimi yapan fotoğrafçıların da vazgeçilmez adresi oldu.

Kartepe Belediyesi bölge turizmine alternatifler oluşturma anlamında Seka Kamp Alanı mevkiinde Kartepe’nin güzellikleri eşliğinde su kayağı yaparak gölden istifade etmek için kurduğu Kablolu Sukayağı Tesisleri doğal çekim alanı olarak rağbet görüyor. Hafta sonları düğün fotoğrafı çekimleri için tercih edilen Kartepe Sukay Park Tesisleri’nin eşsiz doğal güzelliğini keşfeden Autocar adlı ulusal yayın yapan otomobil dergisi de rotasını Kartepe’ye çevirdi. Dergi otomobil tanıtımını çekimlerini için Kartepe Sukay Park Tesisleri’ni kullandı.

Reklam
Reklam

Doğanın cömert davrandığı Kartepe’de, belediyenin Sukay Park tesislerinde wakeboard yapma fırsatı da bulan çekim ekibi derginin Temmuz Ağustos sayısında hem ilçeyi hem de tesisi yeni model araçla tanıttı. Autocar Otomobil Dergisi, Kartepe’nin dört mevsim güzelliklerinden faydalanarak yeni araç modelleri tanıtımı için tekrar ilçeye gelmeyi planlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz