Kartepe Turizm Derneğinden Başkan Karaosmanoğlu’na Ziyaret

Kartepe Turizm Derneği Başkanı Orhan Bayramin ile yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim...

Kartepe Turizm Derneği Başkanı Orhan Bayramin ile yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Bayramin ile beraberindekiler, Kocaeli’nde ve Kartepe’de turizmin gelişmesini arzu ettiklerini ve bunun için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Bayramin ile dernek yöneticileri, Büyükşehir’in Kartepe’ye olan hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Kocaeli’nin turizm kenti olması için önemli yatırımlar yaptıklarını, Kartepe’nin de bunda büyük payı olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak Kocaeli’nin turizm kenti olması için önemli çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları(STK)’nın kullanımına sundukları Sivil Toplum Merkezi(STM)’nin çok önemli bir işlev gördüğünü söyledi.

STM’den şu anda çok sayıda derneğin yararlandığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’STK’ları, İzmit’teki fuar içinde hizmete aldığımız STM’ye davet ediyoruz. Tüm toplantılarınız ve seminerleriniz için STM emrinizdedir. Burayı kullanan STK’lar ekonomik açıdan önemli ölçüde rahatlamış durumdalar. STM, Türkiye’ye örnek oldu’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: