Kartepe yolları açık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe’de kar yağışı nedeniyle kapanan yola anında müdahale etti.

Kocaeli yılın ilk karını gördü. Salı günü günün ilk saatlerinde yağmur şeklindeki yağış havanın iyice soğumasıyla gece yarısından sonra kara dönüştü. 8 ile 11 santimetre kalınlığında kar örtüsünün kaplandığı otel bölgesinde kapanan yollar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hemen açıldı. Kar yağışının yoğunlaşacağı hafta sonuna doğru yolların açık kalması için ekipler bölgede hazır bekliyor.

24 SAAT TUZLAMA

Büyükşehir Belediyesi ekipleri profesyonel kayakçıların takip ettiği kar yağışı tahmini detaylı olarak veren meteoroloji sitesinden bilgileri alarak yağışa hazırlık yapıyorlar. Bölgede bir grayder ve bir rotatif hazır bulunuyor. Otele ulaşım sağlayan yolda buzlanmaya karşı 24 saat tuzlama çalışması yapılıyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre kar yağışı cuma günü bölgede artacak.

Reklam
Reklam

EKİPLER HAZIR KITA

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi karla mücadele için 155 araç ve 315 personeli hazır bekliyor. Ekipler Kartepe’nin yanı sıra Kocaeli’nin her bölgesinde etkili olabilecek kar yağışıyla mücadeleye için hazır bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: