Kartepe'de Çöp Konteyneri Dağıtıldı

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde farklı mahallelerde uyguladığı plastik çöp konteyner uygulaması çerçevesinde bugüne kadar 4...

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde farklı mahallelerde uyguladığı plastik çöp konteyner uygulaması çerçevesinde bugüne kadar 4 bin dağıtım gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü, plastik çöp konteyneri dağıtımlarını Beşevler Mahallesi’nde tamamlarken yaz ayları öncesi koku ve sızıntı yapmayan 120 litre kapasiteli plastik çöp konteynerleri ile temiz ve sağlıklı mahalleler oluşturmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi halk sağlığını ön planda tutan uygulamaları çerçevesinde plastik çöp konteyner dağıtımlarını Beşevler Mahallesi’nde de tamamladı. İlçede ücretsiz olarak mahalle sakinlerine zimmet karşılığı teslim edilen konteyner sayısı 4 bine ulaştı. Ev ve işyerlerini kapsayan uygulama çerçevesinde Beşevler Mahallesi’nde plastik çöp konteynerlerine kavuşan esnaflar koku ve sızıntı yapmayan yeni plastik çöp konteyneri dağıtımı için belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz de temiz ve sağlıklı mahalleler oluşturma hedefiyle yeni plastik çöp konteyneri dağıtımlarının belirledikleri program çerçevesinde süreceğini ifade etti. Bu sistem ile halkı da çöp toplama sistemine ortak ettiklerine dikkat çeken Karagöz, “Daha sağlıklı hale getirdiğimiz çöp toplama uygulaması ile ilgili bilgi almak ve konteyner temin etmek isteyen mahalle sakinlerimiz belediyemizin 444 33 73 ve 373 41 83 nolu telefonlarına başvuruda bulunabilirler” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz