Kartepe’de Kapaklar Furkan’a

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü öncülüğünde “Kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım” sloganıyla...

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü öncülüğünde “Kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım” sloganıyla yürütülen sosyal sorumluluk projesi ile engelli vatandaşlara yardım eli uzatılmaya devam ediyor. Bu kampanya sayesinde 17 Ağustos İlkokulu öğrencisi Furkan Gölge de tekerlekli sandalyesine kavuştu.

Kartepe Belediyesi öncülüğünde düzenlenen ve toplumdan her kesimin destek verdiği, her çeşit ve her renk kapağın toplandığı kapak kampanyası ile de engelli vatandaşlara yardım eli uzatılıyor. “Kapakları toplayalım adım adım engelleri aşalım” sloganıyla yola çıkılan kampanyada yüzü güldürülen engelli vatandaşlara bir yenisi daha eklendi. Kartepe 17 Ağustos İlkokuluna birinci sınıf öğrencisi Furkan Gölge de bu kampanya sayesinde tekerlekli sandalyeye kavuştu. Kartepe 17 Ağustos İlk ve Ortaokul öğrencilerinin desteği ile toplanan 250 kilogram kapakla alınan tekerlekli sandalye belediye yetkililerinin katılımı ile öğrenciye teslim edildi.

Reklam
Reklam

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Furkan Gölge’nin gözlerindeki mutluluğa ortak olan Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Efkan Atmaca, “Bu tür kampanyaların toplumumuza örnek teşkil etmesini istiyoruz. Bizler Kartepe Belediyesi olarak böyle bir projede yer almaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Sayın Başkanımız Şükrü Karabalık’ın öncülüğünde yürütülen bu kampanyada görev alan arkadaşlarımızla birlikte engellilerimizin engellerini kaldırmaya çalışmaktayız. Herkesin bir engelli adayı olduğunu unutmasın. Engelli vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak için gelin sizde kapak toplayarak bu mutluluğa ortak olun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz