Kartepe'de Kurs Yararına Kermes

Kartepe Suadiye Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği’nce bu yıl ilk kez düzenlenen kermesin açılışı...

Kartepe Suadiye Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği’nce bu yıl ilk kez düzenlenen kermesin açılışı Belediye Başkanı Şükrü Karabalık tarafından gerçekleştirildi. 1 Temmuz Pazar gününe kadar açık kalacak kermesten 8 bin TL gelir bekleyen dernek yönetimi kurslara yardım amacıyla düzenledikleri kermese katkı veren herkese teşekkür etti.

Kartepe'de faaliyet gösteren 60 kız ve 60 erkek kursiyerin yatılı eğitim aldığı kurslara gelir temini etmek amacıyla Suadiye Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği bir kermes düzenledi. Yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılacak Suadiye Kurs Merkezi bahçesinde düzenlenen kermeste bayanların yaptığı yiyecek ürünleri, giyim, züccaciye, sebze, çeyizlik eşyalar 4 gün süre ile satılacak.

Reklam
Reklam

Suadiye Kurs ve Okul Talebeleri Yardım Derneği Başkanı Kenan Turan ve yönetim kurulu üyelerinin özverili çalışmasına bölge halkının da destek vermesi ile kermes panayır havasında gerçekleşti. Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı'nın gösterileri ile renklenen kermesin açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, manevi ve ahlaki değerlerin üst seviyelere çıktığı bu kurslar yararına düzenlenen kermese katkı verenlere teşekkür ederken katılımcılara da gösterdiği teveccühden dolayı tebrik etti.

Açılışın ilk gününden itibaren yoğun ilgi gören kermeste vatandaşlar bol bol alışveriş yaparak destek olmaya çalıştılar. Dernek yönetimin konuklarla yakından ilgilendiği kermesin açılışında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Efkan Atmaca, belediye meclis üyeleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve üye muhtarlar, Sumotaş Başkanı Hüseyin Erhan, Kızılay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişman, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilçe halkı hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: