Kartepe’de Mahalle Statüsüne Kavuşan Köy Yolları Asfaltlanıyor

Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki hizmet sağanağını mahalle statüsüne kavuşan köylerde de sürdürüyor. Asfalt çalışmaları yapılan...

Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki hizmet sağanağını mahalle statüsüne kavuşan köylerde de sürdürüyor. Asfalt çalışmaları yapılan Şirinsulhiye Köy yollarını gezen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepenin eşsiz doğasına ayrı bir renk katıyoruz” dedi.

Kartepe ilçesinde yol ve çevre düzenlemeleri yaz aylarında hız kesmeden geniş bir yelpazede farklı noktalarda aralıksız sürüyor. Mahalleleri kapsayan hizmet atağını, mahalle statüsüne kavuşan köylerde de sürdüren Kartepe Belediyesi, Şirinsulhiye köyünde de üst yapı iyileştirmeleri çerçevesinde asfaltlama çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler köyün ana arter yolu Doğuş sokak üzerinde 1100 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki güzergaha 1600 ton asfalt serdi.

Reklam
Reklam

Kartepe’deki değişim ve gelişimi ilçenin her noktasına yaydıklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe eşsiz doğa güzelliklerine sahip bir ilçe. Kent imajı oluşturduğumuz Kartepenin doğasına renk katacak asfaltlama çalışmalarımızı mahalle statüsüne kavuşan köylerimizde de sürdürmekteyiz. Yetki sınırımızda olmamasına rağmen köylerimizi mahallelerimizden bugüne kadar ayırmamıştık. Mahalle statüsüne kavuşmasının ardından köylerimizi dün olduğu gibi bugünde mahallerimizden farksız hale getireceğiz. Bunu da Kartepe’nin her noktasına yayacağımız değişim ve gelişim ile herkese göstermek hedefindeyiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: