Kartepe'de Üst Yapı Çalışması

Kartepe Belediyesi tarafından Fındıksuyu Deresi üzerinde köprü inşaatı başlattı.

Kartepe Belediyesi tarafından Fındıksuyu Deresi üzerinde köprü inşaatı başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce, Orta Mahalle ile Adnan Menderes Mahallesi'ni birbirine bağlayacak Fındıksuyu Deresi'ne 6 metre genişliğinde 9 metre uzunluğunda beton köprü yapılacağı bildirildi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık köprünün yapılacağı alanda incelemeler yaparak, yetkililerden bilgi aldı.

Karabalık, burada yaptığı konuşmada, halkın güvenliğinin ön planda tutulduğu çalışmaların ilçe genelindeki farklı noktalarda sürdüğünü belirterek, çalışmalarda vatandaşın taleplerinin öncelikli olarak yerine getirildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Yapılan araştırmalar sonucunda belirlenen sıkıntılı bölgelerdeki çalışmaların program dahilinde gerçekleştirildiğini dile getiren Karabalık, Fındıksuyu Deresi'nde yapılacak köprünün vatandaşın kullanımına en kısa sürede sunmayı hedeflediklerini bildirdi.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: