Kartepeli Gençler Bir Arada

Kartepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda ilçe genelinde bulunan lise temsilcilerini konuk...

Kartepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda ilçe genelinde bulunan lise temsilcilerini konuk etti.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda, Kent Konseyi Genel Sekreteri Emine Yurtsever ve Gençlik Meclisi Başkanı Muhammet Kanık da hazır bulundu. Yaz döneminde gençler için yapılması planlanan çalışmalar ve lise öğrencilerinin meclisten beklentilerinin konuşulduğu toplantı gençler için verimli geçti. Kartepe Kent Konseyi Genel Sekreteri Emine Yurtsever, “Kurulduğu günden bu güne gençlik meclisimizin yaptığı çalışmalar bizleri gururlandırmıştır. Sizlerle birlikte yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara katkıda bulunmak bizleri onurlandıracaktır. Kartepe adına gençlik adına tüm fikir ve projelerinizi Kartepe Kent Konseyine getirmenizi istiyoruz” dedi. Gençlerin ilçe ve gençlik adına önem arz eden, konulara değinilen toplantı da tüm görüşler önemsendi.

Reklam
Reklam

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammet Kanık, “Bugün burada lise temsilcilerimizi ağırlamaktayız, bundan sonraki toplantımızda üniversite temsilcilerimizle bir araya geleceğiz. Arkadaşlarımızın talep ve isteklerine göre çalışmalarımızın rotası belirlenmektedir. Öncelik arz eden konular bu gün burada masaya yatırılmıştır” dedi. İlçe genelinden tüm gençlerin kaynaşmasına yardımcı olan Kartepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin üyesi olmaktan mutlu olduklarını dile getiren üyeler, diğer ilçelerden üyelik için talep geldiğinin altını çizdiler. Gençler, diğer ilçe gençlerinin de konuk olacağı bir etkinlik yapılmasını meclis başkanından talep ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz