Kartepe'ye Bir Park Daha

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni bir park daha kazandırıyor.Tepetarla Mahallesinde 8 bin...

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni bir park daha kazandırıyor.

Tepetarla Mahallesinde 8 bin 900 metre karelik alanda yapılan düzenlemelerle futbol, basketbol sahaları ile çocuk oyun grupları ve fitness alanları yanı sıra kamelya ve oturma grupları bulunan yeni dinlence ve oyun alanındaki çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenmekte. Kartepe Belediyesi, “Çocuklarımız Geleceğimizdir” sloganı ile Kartepelilerin hizmetine sundukları parklara bir yenisini de Tepetarla Mahallesine kazandırmak için hummalı bir çalışma sergiliyor. İlçe genelindeki parklarla çocuk oyun ve dinlence alanlarını artırma hedefindeki Kartepe Belediyesi, Tepetarla Mahallesi’nde de 8900 metre karelik alan üzerine yeni bir park daha kurmakta.

Reklam
Reklam

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan parkta 220 metre karelik çocuk oyun alanı ile 2 kuleli çocuk oyun grubu ve tahterevalli montajı gerçekleştirildi. Parkta 70 metre karelik fitness alanı ve 24x12 metre ölçülerinde basketbol sahası da yapılıyor. Hali hazırda doğal çimli 50x30 metre ölçülerindeki futbol sahasının da revize edilmesiyle tam bir spor kompleksine dönüşecek olan park alanındaki çalışmalar da mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. Gençlerin daha kaliteli kamusal alanlarda büyümesi adına çalışmalara hız veren Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parkın yapımını önümüzdeki ay bitirmeyi hedefliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz