Kartopuyla kuyumcu soydular

İSTANBUL (İHA) - Pendik'te bir kuyumcu, kendisine küfrederek kartopu atan çocuklarla uğraşırken, şebekenin diğer elemanı dükkana girerek 44 adetbilezik ve yaklaşık 1 milyar lirayı çaldı. Dükkan sahibinin "komik" olarak nitelendirdiği soygun, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Pendik'te bir kuyumcu dükkanına gelen 9-10 yaşlarındaki 3 çocuktan 2'si dükkanın önünde kar temizliği yapan kuyumcu Kerem Cesur'a küfrederek kartopu atmaya başladı. Çocukların durup dururken kendisine sözle saldırmasına ve kartopu atmasına bir anlam veremeyen Cesur, kar temizliği yaptığı sopayla çocukları kovalamaya çalıştı. Cesur'un dışarıda çocuklarla uğraştığı sırada, şebekenin diğer elemanı gizlice dükkana girdi. Küçük hırsız, öncelikle vitrindeki 44 adet bileziği, ardından da kasadaki 1 milyar lirayı aldı.

Reklam
Reklam

9-10 yaşlarındaki çocuğun kuyumcuyu soyduğu an, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Dükkandaki işini bitiren küçük hırsız, daha sonra dışarıya çıkarak hızla koşmaya başladı. Çocuğun kaçışından şüphelenen Kerem Cesur içeriye girince soyulduğunun farkına vardı. Temizlik yaptığı sopayla dışarıya koşan cesur, 3 çocuğun 34 DK 4735 plakalı bir otomobile binerek kaçtıklarını tespit etti. Aracın plakasını alan dükkan sahibi, tekrar dükkana girerek polisi aradı. Polis ekipleri, küçük hırsızların yakalanması için olayla ilgili soruşturma başlattı.

Soygun nedeniyle büyük şok yaşayan Kerem Cesur, olayın komik olduğunu söyledi. Cesur, "Kar yağdığı zaman müşterilerimin kayıp düşmemesi için kar temizliği yapıyordum. Bu sırada iki küçük çocuk gelerek bana küfredip kar topu atmaya başladı. Ben onları dükkandan uzaklaştırmaya çalışırken, daha sonra içeriye başka bir çocuk girmiş. Bilezikleri ve kasadaki parayı alarak kaçtı. 9-10 yaşlarındaki çocuklar dükkanımı soydular, çok komik bir durum. Hemen polise haber verdim" dedi.

Reklam
Reklam