Karya Sahilleri Bisiklet Turu Marmaris'ten Başladı

Marmaris Bisiklet Topluluğu tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karya Sahilleri Bisiklet Turu...

Marmaris Bisiklet Topluluğu tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karya Sahilleri Bisiklet Turu başladı.

Marmaris Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen bisiklet turuna yurt içi ve yurt dışından 200 sporcu katıldı. Kayıt işlemlerinin ardından bu sabah saat 09.00'da Atatürk Anıtı'ndan başlayan bisiklet turu pazar günü son bulacak. Marmaris Bisiklet Topluluğu tarafından organize edilen Karya Sahilleri bisiklet Turu hakkında bilgi veren Tolga Gök, "Bu yıl üçüncüsünü yaptığımız bisiklet turumuzda ilk gün 55 kilometre yol kat edeceğiz. İlk günkü parkurumuz Çiftlik'te son bulacak. İkinci gün Serçe Limanı'ndan turumuz başlayacak ve Hisarönü Köyü'ne kadar 56 kilometre yol gideceğiz. Pazar günü de Hisarönü Köyü'nden kampımızı bozup 59 kilometre mesafedeki Yeşilbelde, Karacasöğüt üzerinden Beldibi ve Marmaris'e varıp turumuzu tamamlayacağız. Her sene daha büyük bir organizasyon yapmayı daha da büyütmeyi hedefliyoruz. 2010 yılında 70 kişiyle ilkini yapmıştık, geçen sene bu sayıyı 110 kişiye çıkarttık. Bu yıl 200 civarında bir katılımcı var. Önümüzdeki sene bir adım daha ileri giderek Türkiye'nin en önemli turu olamak ve bu turu bir marka haline getirmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: