KARYAD'ın Öğrenci Tanışma Toplantısı 7 Ekim'de

Merkezi Ankara'da bulunan Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (KARYAD) öğrenci tanışma toplantısı, 7 Ekim'de yapılacak.

Merkezi Ankara'da bulunan Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (KARYAD) öğrenci tanışma toplantısı, 7 Ekim'de yapılacak.

KARYAD Başkanı Veli Bozkır, yaptığı yazılı açıklamada, gurbette sıla özlemini yüreğinde derinden hisseden Ankaradaki Karamanlılar olarak hemşehriler arasında yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olunması gerektiği bilinciyle ve bu önemli sosyal bağın kopmaması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bu amaç doğrultusunda 7 Ekim Pazar akşamı saat 18.00'de Ankara'daki dernek merkezinde burs havuzuna destek veren Karamanlılar ve Ankara'da çeşitli üniversitelerde okuyan Karaman'lı öğrencilerin katılacağı yemekli tanışma toplantısı yapılacağını ifade eden Bozkır, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu toplantıda derneğimiz çatısı altında Ankara'da üniversitelerde okuyan Karaman'lı öğrencilerimizin kendi içerisinde dayanışmalarını sağlamak amacıyla kurulan yaklaşık 7 yıldır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Ankara Karamanlı Öğrenciler Birliği (AKÖB) yeni yönetimini seçeceklerdir. Derneğimiz, AKÖB'ün yapmış olduğu çalışmalara büyük önem vermekte ve gençlerimizin sosyal yapılarının güçlenmesine maddi, manevi destek sağlamaktadır. Gerçekleştirilecek olan toplantıya milletvekillerimiz, burs havuzuna destek veren hayırsever hemşehrilerimiz, Ankara'da okuyan üniversite öğrencilerimiz davet edilmişlerdir."

Muhabir : Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: