Kaş-bıyık-sakal ekimiyle etkileyici bakışlarınızı tamamlayın

Dökülen sakal, bıyık ve kaşlara Fue yöntemi ile ekim operasyonları gerçekleşmektedir.

Erkeklerin dış görünümünde önem verdikleri sakal ve bıyık çeşitli nedenlerle dökülebilir. Bu nedenleri hormonal değişiklikler, genetik özellikler, cilt hastalıkları, yara, yanık, zamanla seyrelme gibi olumsuz durumlar olarak sıralayabiliriz. Hiç sakal çıkmama ya da dökülme durumlarında ekim operasyonları imkanı sağlanmaktadır. Fue yönteminde kıllar tek tek alınarak ekim yapılır ve bu sayede doğal bir görünüm sağlanması amaçlanır ve iz kalması önlenir.

Sakal ve Bıyık Nakli Kimlere Yapılabilir?

Sakal ve bıyık nakli hormonların temel seviyeye ulaştığı 20-22 yaşlarından itibaren bu sorunu yaşayan herkese yapılabilir. Genellikle sakal ve bıyık ekimini, dökülme yaşayan, kirli sakal görüntüsü seven ama sakalları seyrek ve düzensiz çıkan erkekler tercih etmektedir. Sakal ve bıyık ekimini hiç sakalı olmayanlara ve yara izi, çeşitli zedelenmeler nedeniyle sakal ve bıyıkta seyrelme olan kişilere de yapmak mümkün.

Sakal ve Bıyık Nakli Nasıl Yapılır?

Sakal ve bıyık nakli yapılabilmesinin ilk şartı; saç kılına sahip olmaktır. İki kulağın arkasındaki ensenin üstündeki ince telli bölgelerden ya da kulağın üstlerinden saç kökleri alınarak seyrek olan bölgeye ekim yapılır. Ekim sonrası kırmızı kabuklar oluşur ancak bir hafta sonrasında bölge eski görüntüsüne gelir. Ekim yapıldıktan yaklaşık sekiz-on hafta sonra sonuç alınması amaçlanır.

Kaş Ekimi Nasıl Yapılır?

Kişilerin yüz ifadesinde ve bakışlarında önemli bir yere sahip olan kaşlar, çeşitli kazalar, travmalar ya da yanlış kaş alımı nedeniyle dökülebilir. Dökülmüş kaşlara ekim yapılarak yeni bir görüntü sağlamak amaçlanır. Bunun için uzman bir doktor tarafından kişinin kaş ekimine uygun olup olmadığı mutlaka onaylanmalıdır. Kaşın nasıl bir görüntüye kavuşturulmak istendiği hasta-doktor işbirliği yapılarak belirlenmelidir.

Saç, kaşın yapısına benzerlik göstermektedir ve kaş ekimi için de saçlı deriden kök alımı gerçekleştirilir. Bu işlem kaşın doğal bir görünüm kazanmasını sağlar. Kaşlar 3 ay gibi bir sürenin sonunda çıkmaya başlar ve gerçek görünümüne kavuşması için 8 ay geçmesi gerekir.

Herhangi bir engelleyici sağlık sorunu olmayan bay ve bayanlara yapılabilen kaş-bıyık-sakal ekimi hakkında detaylı bilgi için İstanbul’da bulunan kliniklerimize ulaşabilirsiniz.

www.esteticha.com.tr

444 68 96