Kas-kon İle Kastamonulular, ‘okullar Hayat Olsun’ Projesinde

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, 19 Eylül tarihinde, ‘Okullar Hayat...

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, 19 Eylül tarihinde, ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında protokol imzalandı.

Kas-Kon Genel Başkanı Selami Çelebioğlu ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ın katıldığı imza töreninde, Kastamonuluların projeye katılması ve Kastamonulu işadamlarının okullara kütüphaneler kazandırması değerlendirildi. Eğitimin bir ülkenin geleceği olduğu vurgusunu yapan Kas-Kon Başkanı Selami Çelebioğlu, Kas-Kon adına Fatih’te bir kütüphane ile projeye start vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, okullardaki alanları iyi değerlendirerek 11 bin yeni derslik kazandırdıklarını kaydetti. Hayat boyu öğrenmenin gerekliliğine işaret eden Muammer Yıldız, öğrenmenin her yaşta sürdürülmesinin önemini anlattı.

‘Okullar Hayat Olsun’ projesine İstanbul’da yaşayan Kastamonuluların yoğun ilgi göstermesi hedefleniyor. Kas-Kon’un eğitim ve burs çalışmaları için görevlendirdiği Kastamonu Bilim Kültür Sanat Derneği ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol, aynı zamanda proje kapsamında bir sivil toplum kuruluşları ile imzalanan ilk protokol olma özelliğini de taşıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: