Kas-kon, İstiklal Yatırım Aş. Firması İle Üniversite Öğrencilerine Burs Verecek

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) burs projelerini yürüten Kastamonu Bilim Kültür Sanat Derneği, üniversite öğrencilerine burs desteği...

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) burs projelerini yürüten Kastamonu Bilim Kültür Sanat Derneği, üniversite öğrencilerine burs desteği için “İstiklal Yatırım A.Ş.”yi kurdu.

Kas-Kon, İstiklal Yatırım A.Ş.’nin elde ettiği gelir ile üniversite öğrencilerine burs vereceğini ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım edileceğini duyurdu.

İstiklal Yatırım A.Ş. ile Türkiye’deki ilk kooperatif sigortası Koru Sigorta arasında yapılan işbirliğine göre, hem üniversite öğrencilerine destek olacaklarını, hem Sivil Toplum Kuruluşlarının gelir elde etmesine katkı sağlanacak.

Reklam
Reklam

Kas-Kon Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu, yaptığı açıklamada, “Yaptığımız tüm projelerde amacımız, toplumsal sahiplenme ile sorunlara çözüm bulma kültürünü yerleştirmektir. Bu sayede, 3-5 kişiye muhtaç duyan bir sosyal yardım yapısı yerine, toplumun sahiplendiği ve kendi kendine yeten bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: