Kas-kon Yönetimi Belediyeyi Ziyaret Etti

Kastamonu Federasyonu (KAS-KON) Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tiftik ve Yönetim...

Kastamonu Federasyonu (KAS-KON) Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tiftik ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 30 kişilik heyet, Kastamonu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çağılcı tarafından ağırlanan KAS-KON heyetinin ziyaretinde Kastamonu’nun tanıtımı, kalkınma ve büyümesi, Kastamonu halkı ile Kastamonu dışında yaşayan Kastamonulular arasında işbirliğinin geliştirilmesi gibi konularda görüş alışverişi yapıldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, KAS-KON Yöneticilerinin Kastamonu’nun dışarıdaki temsilcileri olduğunu ve Kastamonu’nun tanıtımı açısından önemli görevler yaptıklarını söyleyerek başarılarından dolayı başta KAS-KON Genel Başkanı olmak üzere tüm KAS-KON yöneticilerine ve üyelerine teşekkür etti.

KAS-KON Genel Başkanı Çelebioğlu da, Konfederasyon olarak sadece İstanbul’daki Kastamonulularla ilgili çalışma yürütmediklerini, Türkiye’nin her yerindeki Kastamonularla iletişim kurup onları bir araya getirerek güçlü bir Kastamonu lobisi oluşturmak arzusunda olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: