Kaş MHP İlçe Başkanı Baysal istifa etti

Kaş Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Nusret Baysal, yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkan Adayı olmak için istifa etti.

Basına Yazılı bir açıklama gönderen Kaş Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Nusret Baysal, yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkan Adayı olmak için istifa etti.

Baysal'ın Açıklaması;

"Onurum ve şerefimle yürütmüş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kaş ilçe başkanlığından partimin bayrağını en yükseklere çıkarmak için istifa ettim. Türk milliyetçisi olmanın verdiği gururla hayatımda en çok sevdiğim ilçem olan Kaş'a hizmet etmek için yola çıkmış bulunmaktayım. Siz değerli basınımız aracılığı ile partili partisiz tüm dostlarıma duyururum. çıkmış olduğum bu yolda dostlarımın yardımlarını, yaşlılarımızın hayır dualarını. gençlerimizin desteğini alacağımdan kuşkum yoktur.

Reklam
Reklam

Niçin Kaş'a aday adayıyım. bu soruyu zaman zaman eşim, çocuklarım, partililerim, zaman zamanda köylülerim sordu. Anneler, Babalar, öğrenciler, öğretmenler, tarımcılar, turizmciler, gençler, işletmecilik yapan esnaf kardeşlerim sizin için adayım. Çünkü yeryüzünde insana emanet edilmiş en kutsal varlık insandır.

Bu duygularla aday adaylığım öncelikle Kaş'ımıza sonra partime sonrada şahsıma hayırlara vesile olmasını dilerim. Saygılarımla"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz