Kasapoğlu’na Veda Yemeği

Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne atanan Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu için bölge...

Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne atanan Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu için bölge ve il müdürleri veda yemeği verdi.

Nort Point Otel Genel Müdürü Murat Toktaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte konuşan Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu, Samsun’a hizmet vermekten büyük onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Yemeğe Yurt-Kur Bölge Müdürü İsmail Kasapoğlu, Ulaştırma Bölge Müdürü Davut Aaslanpay, Tapu Bölge Müdürü Hasan Özalban, AK Parti Eski Milletvekili Fatih Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yard. Muzaffer Kayaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, SHÇEK İl Müdürü Adnan İpekdal, İl Müftüsü Hayrettin Öztürk, Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi, Samsun Kamu Hastaneleri Kurumu Daire Başkanı Dr. Ramazan Taşdemir ile çok sayıda bürokrat katıldı.

Reklam
Reklam

Veda yemeğinde duygularını dile getiren Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu, "Samsun insanı kendisine hizmet edeni her zaman baş tacı etmiştir. Bende de tüm gücümle hemşehrilerime en iyi hizmeti götürmeye gayret ettim. Samsun sağlıkta büyük bir değişim büyük bir dönüşüm yaşamıştır. Bunda tüm çalışma arkadaşlarımın büyük emeği vardır. Samsunlu hemşehrilerime ve tüm sağlık çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: